Getting ready !

Vähän teille päivitystä tästä viikosta, jonka olen käyttänyt huomiseen lähtöön valmistautumiseen eri tavoin. Lähinnä olen pyrkinyt ratsastamaan hyvin ja paljon, sekä valmistellut tavarat ja itseni reissuun lähtöön. Huomenna kello 7:15 astun bussiin, ja aloitan yhden jännittävimmistä matkoista joita olen tehnyt. Lähinnä siksi, että en tiedä paljoakaan siitä, mitä perillä on luvassa, enkä näinollen osaa luoda kummoisia odotuksia koko reissusta, saati itse kilpailusta. Parasta mennään antamaan, sitten saa nähdä mihin se riittää!

Tällä viikolla ehdin vielä valmentautua molemmissa lajeissa, esteillä Joensuussa Hannun silmien alla, ja koulupuolella kotitallilla Sarin tunnilla. Esteitä treenailtiin Helmin kanssa, ja kouluvalmennuksessa mukana oli meillä tunneilla juokseva Ressu. Koulutunnilla tuli jopa sellainen olo, että tuossa lajissahan on aika paljonkin hauskaa kun on alla sellainen hevonen, jolla niitä temppuja voi harjoitella! Ja jotain alan pikkuhiljaa oivaltaa jo tuosta istumisestakin, vaikka se vielä haasteita paljon aiheuttaakin. Esteillä testailin lähinnä kuinka Helmi voi, ja vieläkö sitä järkyttää kotoa poistuminen, mutta nyt prinsessan mieli oli jo palautunut järkytyksestä, ja valmennus sujui ihan mutkitta.

wp-1466883526212.jpg wp-1466883530474.jpg wp-1466883534229.jpg

Loppuviikosta ehdin päästä harjoittelemaan vähän isompaa rataa myös Landella, kun kävin Ratsastuskoulu Ryökäleellä valmentamassa. On kyllä aivan mielettömän hienoa, kun on ratsastettavana noin hienoja hevosia, ei voi kuin kiittää ja kumartaa ja tehdä työnsä parhaansa mukaan hyvin!

mekko - 1

Nyt alkaa pikkuhiljaa olla kamat pakattu, ja huomenna alkaa melkoinen matkanteko maa- ja meriteitse. Matkaa varten hankin tänään rinkan, ja toinen olennainen hankintalistalle ilmestynyt asia oli iltapuku, jota kaipasin kilpailujen lomassa järjestettävää Gala Dinneriä varten. Onneksi löytyi ihan kotikaupungista Savonlinnasta, Muotitalo Pukista, aivan ihana mekko, joka lienee käytännöllinen myös vähän kevyemmissäkin juhlissa ihanan kepeän värinsä vuoksi.

Huomisesta alkaen siis blogin puolella ajan riittäessä, muutoin pidän teidät kärryillä Snapchatin ja Facebookin puolella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *